Ledigt jobb

Enhetschef sökes till Operationsavdelningen, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 5 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På operationsavdelningen i Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelat på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där ca 7000 ingrepp utföres per år inom ortopedi, kirurgi gynekologi, urologi, medicin och öron. Akuta larm på akutmottagningen, ECT-behandlingar inom psykiatrin, röntgenundersökningar/behandlingar, sedering av endoscopipatienter och stickhjälp till avdelningar är ytterligare arbetsuppgifter som ligger på anestesisjuksköterskorna.

Arbetsbeskrivning

Chefsuppdraget består av två tydliga delar:

-att styra och leda med fokus på resultat
-att engagera och motivera medarbetare

Du kommer att ha personalansvar för 25-30 medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att utföra medarbetar- och lönesamtal, rapportera in uppgifter i Personec och Provisio, delta i veckomöten tillsammans med övriga enhets- och avdelningschefer samt delta i planering av APT och utbildningsfredagar. Kliniskt arbete ingår med verksamhets- och personalsamordning. Deltagande i verksamhetsutveckling.

Du kommer att vara underställd avdelningschefen på operationsavdelningen på Hallands sjukhus Varberg. Som enhetschef blir du förordnad i en period om 4 år med grundanställning i din profession.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning och som har några års erfarenhet inom specialiteten. Vi förutsätter att du har intresse av att leda andra medarbetare samt förmåga att entusiasmera medarbetare i förändringsprocesser och verksamhetsutveckling ur ett helhetsperspektiv. Erfarenhet av ledarskap och samordningsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har kunskaper i datorsystemen Provisio och Personec samt allmänna kunskaper i Word/Excel.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 april. Referensnummer HS 70/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Det är meriterande om du har genomgått Region Hallands utvecklingsprogram för blivande chefer, Morgondagens ledare.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Marzelius , Avdelningschef

Telefon: 0340-64 69 58

Eva-Lena Carlstein, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 10 00 (växel)