Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Kirurgi-, Ortopedi- och Urologimott., Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Kirurgi-, Ortopedi- och Urologimottagningen i Kungsbacka består av 3 team, vi är ca 30 medarbetare uppdelat på medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. I rollen som sekreterare ingår du i en administrativ grupp om 9 personer och du blir sekreterare mot ett eget team. Arbetet sker i ett nära samarbete med teamen och all personal inom mottagningen vilket gör arbetet både roligt och utvecklande.

Vår mottagning är en del av Hallands sjukhus och ingår i verksamhetsområde opererande specialiteter tillsammans med mottagningen för Gynekologi och vår operationsenhet. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation i VAS, ett gemensamt journal och bokningssystem, du sköter bokningar, har telefonkontakt med patienter samt utför andra administrativa arbetsuppgifter exempelvis intyg, scanning och posthantering.

Vi arbetar aktivt för att utveckla och förbättra det administrativa arbetet och är i en införandeprocess av webtidbok vilket vi tycker är spännande och stimulerande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning, vana från VAS är meriterande.

Som person håller du en hög professionell nivå i din yrkesutövning och vill utvecklas i rollen. Vi vill att du är en stabil och trygg person som känner engagemang för mottagningen och gillar att arbeta i teamwork med positiv laganda. Du bör vara flexibel, noggrann och ha en god förmåga till bra kommunikation med såväl patienter som kollegor för det ser vi idag som viktiga egenskaper för en arbetsplats med god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer HS 175/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Rosander, Avdelningschef

Telefon: 072-171 50 06

Anki Olsson, Vision

Telefon: 0300-56 51 18