Ledigt jobb

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkarmottagning och distriktssköterskemottagning (bl.a. för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning) med cirka 9 800 listade patienter. Vi är ungefär 50 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus och ser värdet av stort samarbete mellan alla våra professioner. Förutom läkare och distriktssköterskor finns hos oss fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator, sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi erbjuder även våra patienter friskvårdsgrupp i bassäng, mindfulness och stress-skola. Vårdcentralen ligger vackert belägen vid ett naturskönt område utmed Ätran.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter för allmänspecialist på en vårdcentral. Du har såväl planerad som akut patientmottagning. Det finns också möjlighet att utveckla specialintressen inom allmänmedicin. I vårt uppdrag ingår BVC och äldreboenden och det är meriterande om du har arbetat med det tidigare. Det ingår även viss tjänstgöring på kvälls- och helgmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin. Du är en person som har ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor och ett stort intresse för att patienten ska få en trygg och säker vård. Vi värdesätter flexibilitet och samarbetsförmåga och att du har en vilja att utveckla och förändra verksamheten till en bättre hälso- och sjukvård. Vi ser också att du bidrar till verksamhetens utveckling genom att dela med dig av din kunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, förutsätts. Eftersom vi arbetar med en datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem krävs god datorvana.
B-körkort krävs.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer NSVH 42/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden och vi uppmuntrar er därför att ansöka skyndsamt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Vårdcentralschef

Telefon: 072-52 34 903

Katarina Samskog, Verksamhetschef

Telefon: växel 0346-56 000

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: växel 0346-56 000