Ledigt jobb

Drifttekniker/Tekniker till Teknisk service Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice, den förvaltning där Teknisk service ingår, levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Vi utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Vår målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Vårt uppdrag hos Teknisk service är att sköta Region Hallands fastigheter och ge service till de verksamheter som är hyresgäster i dessa. Vi ansvarar för drift och underhåll av byggnader och den yttre miljön. I våra specifika uppdrag ingår installation, drift och underhåll av för vården och övriga verksamheter viktig utrustning. Vi är en värdeskapande partner inom stöd och service – en del i Region Halland.

Nu står vi inför en generationsväxling och behöver stärka upp vår avdelning efter tre av våra medarbetare som planerar att ta pension.
Det vi kan erbjuda dig är en omväxlande, spännande arbetsplats. Vi lägger stort fokus på en god arbetsmiljö och värnar om att du som medarbetare ska ha balans mellan arbetsliv och fritid. Vi har roligt på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Som Drifttekniker/Tekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning och reparation av speciella installationstyper som finns inom fastighetsdrift och sjukvård.

Vid installation så är det du som håller i planering, samordnar med leverantörer, övriga teknikergrupper, vården etc. Du dokumenterar och följer upp. Även konsultation inför installation, expertstöd vid upphandling och stöd för användare är delar i ditt uppdrag. Vid din sida arbetar fler personer med samma uppdrag. Vi är indelade i grupper med en särskild inriktning men stöttar även de andra grupperna i deras arbete – vår styrka är att vi är mångkunniga men på samma gång specialister.

Arbetsområdet är Region Hallands södra fastighetsbestånd, i huvudsak på Halmstad Sjukhus. Det är viktigt att våra anläggningar körs på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet består även av att optimera, energieffektivisera samt vara behjälplig vid besiktningar etc, av våra anläggningar.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, men först efter att du kommit in i arbetet ordentligt.

Vi söker efter kompetens i underhåll av patientsängar och andra typer av utrustning som finns i vården men inte räknas som medicinteknisk. Vi söker också kompetens inom lås, mekanik, ventilation etc.

Kvalifikationer

Du som söker arbete hos oss har teknisk utbildning från gymnasie- eller högskola, med för tjänsten lämplig inriktning. Du bör också ha grundläggande elkunskap. Vi tror att du har erfarenhet av underhållsarbete från liknande arbetsområde och det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med drift och underhåll inom fastighetsförvaltning eller sjukhus. En fördel är om du har erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem, gärna i Landlord eller Medusa. B-körkort är ett krav.

Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ha kunskaper i engelska. Du är en person med goda datorkunskaper och bred teknisk kompetens. Du kan självständigt planera, utföra och dokumentera ditt arbete och har en förmåga att att prioritera när du har många arbetsuppgifter/uppdrag parallellt
För att tillgodose vårdens servicebehov krävs också noggrannhet. Att vilja förbättra och utveckla vårt arbete skall kännas som en självklarhet för dig. Du är lyhörd och har en god serviceanda. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja av att lära.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer RGS 3/18.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan bli aktuella innan annonseringstidens utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlott Ullstadius, Avdelningschef

Telefon: 070-916 28 24

Ulf Karlsson, Kommunal

Telefon: 035-17 45 50