Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Akutmottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär förutom sedvanliga arbetsuppgifter även arbete i team med vårdpersonal, receptionsarbete och mycket patientkontakt. I arbetet är det viktigt med ett gott bemötande både gentemot patienter samt medarbetare. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Du lägger ditt önskeschema, d.v.s. passen ska bemannas så att verksamheten blir optimal, men möjlighet till val av lediga dagar finns.

Att arbeta på akutmottagningen ger dig variation i arbetslivet då den ena dagen inte är den andra lik, vilket innebär att det aldrig blir enformigt. Då du arbetar oregelbundet så träffar du dina kollegor vid olika tillfällen och det blir aldrig tråkigt. Där emellan har du några dagars ledighet för att återhämta dig.

I arbetet träffar du många patienter med olika diagnoser då du arbetar för hela sjukhuset. Detta ger dig kännedom om klinikernas medicinska terminologi samt breddar din kunskap om Hallands sjukhus Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation, har goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserat journalsystem, gärna VAS. Önskvärt med några års erfarenhet som medicinsk sekreterare, men störts vikt läggs vid personlig lämplighet såsom t ex social kompetens. Med detta menas att du har lätt för att möta människor i olika situationer då detta underlättar den fortsatta processen på akutmottagningen.

Vi värdesätter också god samarbets- och initiativförmåga och ser gärna att du är flexibel i ditt arbete. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer HS 12/18.

Övrigt

Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Klintefors, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 42

Maud Lovén, Stf. Avdelningschef

Telefon: 035-13 42 14

Katarina Nilsson, Vision

Telefon: 035-13 42 09