Ledigt jobb

Underläkare till Operations- och Intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Operations- och Intensivvårdskliniken vid Hallands sjukhus Halmstad tillhör Verksamhetsområde 3. Operations- och Intensivvårdskliniken är Hallands sjukhus Halmstads näst största klinik med drygt 200 medarbetare. Vi är idag 24 läkare varav 16 är specialister och 8 är ST-läkare. Till kliniken hör operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och uppvakningsenhet. På operationsavdelningen finns 12 välutrustade operationssalar för kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, ortopedi, urologi, öron/näsa/hals, ögon och käkkirurgi. Totalt utförs ca 9 000 operationer/år varav ca 40 procent är akuta. På intensivvårdsavdelningen finns 7 platser där det bedrivs avancerad allmän intensivvård. På intensivvårdsavdelningen vårdas cirka 600 patienter årligen. Uppvakningsenheten har 24 platser.

Vi har stor vana vid ST-utbildning och är väl förberedda på de nya krav som ställs på ST-utbildningen. Vi planerar att utöka antalet medarbetare för att på bästa sätt möta framtidens utmaningar. Vi söker därför dig som är intresserad av en framtid på Operations- och Intensivvårdskliniken i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga underläkaruppgifter på Operations- och Intensivvårdskliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 6 månader med möjlighet till ST-tjänst.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer HS 116/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anders Torstensson, Verksamhetschef

Telefon: 035-14 77 21, 0704-823 782

För information om facklig kontaktperson kontakta HR Partner Frida Mårtensson

Telefon: 035-13 11 68