Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska/Undersköterska till sommarvik., Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 15 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Hyltebruk har strax under 8000 listade personer. På vårdcentralen arbetar vi alla tillsammans för att erbjuda våra listade bästa vård hos rätt specialist. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje, är vårt framgångsrecept.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu semestervikarier till roller som Distriktssköterska/ Sjuksköterska och Undersköterska. Här får du möjlighet att arbeta med flera olika professioner på både distriktssköterskemottagningen och läkarmottagningen.

Dina arbetsuppgifter hos oss i Hyltebruk kommer bestå av sedvanligt arbete på vårdcentral och vid anställningens start erbjuds du en introduktion. Vi hoppas att du med din kunskap och kompetens vill vara med stötta upp vårdcentral under sommaren.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska/ sjuksköterska eller undersköterska. Några års erfarenhet inom vården är en fördel och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B körkort är ett krav. Som person tycker du om och ser fördelen med att arbeta i team, du är positiv och flexibel. Vidare är du initiativtagande och kontaktskapande samt tycker om att arbeta under eget ansvar.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Sommarvikariat.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 april. Referensnummer NSVH 61/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Lise-Gun Höglund, Vårdförbundet

Telefon: 0345- 183 06

Ingrid Holmén, SKAF

Telefon: 0345-183 01