Ledigt jobb

Kurator till Habiliteringen i Varberg/Falkenberg med placering i Varberg

Sista ansökningsdag: 7 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av personer med funktionsnedsättning samt stöd, rådgivning och information till föräldrar, personal och övriga i patientens nätverk. Uppdraget innebär även att leda gruppverksamhet. Krisbearbetning och fördjupat föräldrastöd förekommer samt samtal med barn och unga kring funktionshinder.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionshinder. Habiliteringen riktar sig främst till barn, ungdomar och vuxna med motoriska funktionshinder, utvecklingsstörning, neuropsykiatriska störningar, svåra tal- och språkstörningar samt gravt synskadade barn.
Dessutom ingår att samordna och förmedla kontakt med andra verksamheter och att vara en kunskapsresurs.

Falkenberg/Varberg är en verksamhet och arbete över gränserna förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Erfarenhet av habilitering och teamarbetet samt arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga samt vilja att vara delaktig i utvecklingsarbete. Tjänsten är förenad med hem- och skolbesök varför körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat ett år.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 maj. Referensnummer ADH 37/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Philis, Verksamhetschef

Telefon: 070-556 51 44

Lina Silfors, Kurator

Telefon: 0340-48 15 82

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68