Ledigt jobb

Sjuksköterska, semestervikarie, sökes till Vårdcentralen Särö, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba hos oss under sommaren och även fortsättningsvis till hösten.

Är du vår nya kollega på läkarmottagningen? Hos oss finner du ett gott och trivsamt gäng och en arbetsplats med stundom högt tempo men gott samarbete som gör att arbetet flyter på. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga uppgifter på en läkarmottagning såsom telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi och har cirka 30 medarbetare. Vi finns belägna mitt i Särö centrum och har cirka 7 000 personer listade hos oss. Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. Verksamheten är HBTQ-diplomerad, vi ser till allas lika värde. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende för äldre. Vägg i vägg med vårdcentralen ligger apoteket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Är du specialistutbildad inom något annat område som skapar mervärde inom primärvård är du också välkommen att söka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med resevaccination.

Som person vill vi att du är serviceinriktad och vi lägger stor vikt vid god kommunikativ förmåga, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 99/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Birgitta Ekman, Vårdcentralschef

Telefon: 073- 85 01 770

Iréne Johansson, Vårdförbundet

Telefon: 031-92 95 13