Ledigt jobb

Hjälpmedelstekniker sökes till Hjälpmedelscentrum, Varberg

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom Hjälpmedelscentrum finns en samlad och bred kompetens. Uppgiften är att genom utprovning, anpassning och underhåll av hjälpmedel underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar med såväl information, konsultation, inköp, lagerhållning som teknisk service av hjälpmedel. Verksamheten omfattar hela länet.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som hjälpmedelstekniker innebär bland annat att:
• Utföra avhjälpande underhåll
• Anpassa/specialanpassa hjälpmedel
• Medverka vid utprovningar av hjälpmedel
• Hålla i/medverka vid utbildningar

I tjänsten ingår beredskap vissa helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har gymnasiekompetens inom aktuellt område och god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet att ha jobbat som reparatör/montör eller servicetekniker samt att du har erfarenhet/kompetens inom el-området. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift erfordras. Goda kunskaper i engelska och tyska är önskvärt. Utbildning och/eller erfarenhet inom området hjälpmedelsteknik, anatomi eller fysiologi är meriterande.
Tjänsten är förenad med hembesök, därför är körkort B ett krav.

Du kommer att utföra anpassning av våra hjälpmedel i nära kontakt med funktionshindrade samt olika personalgrupper, varför höga krav ställs på samarbetsförmåga, personlig lämplighet och kreativitet. Du har förmågan att omsätta dina tekniska kunskaper till praktiska lösningar utifrån den funktionshindrades behov. Vidare ser vi också att du bidrar till att utveckla den goda lagandan i arbetsgruppen, genom att visa intresse och förståelse för andra och genom att ge och ta emot feedback. Flexibilitet ser vi som en mycket god egenskap vilket bl.a. kan innebära att du vid behov stöttar bilförarna vid leveranser av hjälpmedel. Tunga lyft kan förekomma.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer ADH 30/18.

Övrigt

Vi avser att hålla intervjuer den måndagen den 5 april.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Losada Johansson, Avdelningschef

Telefon: 010-47 61 930

Ola Larsson, Saco

Telefon: 0104-76 19 30

Torbjörn Johannesson, Kommunal

Telefon: 010-47 61 930

Marina Olsson , Vision

Telefon: 0104-76 19 30