Ledigt jobb

Utvecklartjänst inom utvecklings- och förmedlingsarbete för barn och unga

Sista ansökningsdag: 14 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland, Region Hallands kulturverksamhet. Avdelningen ansvarar för kulturförvaltningens arbete kring utveckling av kulturprogram och förmedling av scenkonst och kulturprogram till barn och unga samt har ett övergripande ansvar för hela kulturförvaltningens arbete mot denna målgrupp.

Vi ansvarar även för dansområdet där vi driver institutionen Rum för dans, ett samarbete mellan Kungsbacka, Falkenberg och Region Halland med en verksamhet som bygger på gästspel, residensverksamhet och publikutveckling. Inom avdelningen har vi även en regional musikinstitution som producerar ett varierat och kvalitativt konsert och festivalutbud i hela Halland. Utbudet görs genom ett nära samarbete med det fria musiklivet, kringliggande regioner och lokala arrangörer.

I barn och unga teamet ingår idag en utvecklare för scenkonstutbudet och en musikproducent.
Scenkonstavdelningen söker nu en ny medarbetare till teamet. Du kommer i denna tjänst ha inriktning mot utvecklings- och förmedlingsuppdrag inom konst, slöjd, film, litteratur och kulturarv för barn och unga.

Arbetsbeskrivning

I utvecklarrollen kommer du bland annat att ansvara för:
• Utveckla pedagogiska kulturprogram i samverkan med producenter
• Förmedling och nätverksbygge
• Kommunikation kring programutbudet och med producenter
• Samordning kring Skapande skola

Arbetet är både strategiskt och operativt där projektutveckling, budgetarbete och administration ingår i arbetsuppgifterna. Visst ansvar för webbarbete ingår också. Arbetsplatsens bas är Kulturförvaltningen på Region Halland. Du har arbetsplats i Halmstad men kommer att resa i hela regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning och/eller erfarenheter inom området som bedöms likvärdiga. Vi kommer att lägger stor vikt vid erfarenheter/intresse från arbete med kulturverksamhet ur ett barn och ungdomsperspektiv.

Vidare bör du också ha:
• God kännedom om skapande skola
• God kännedom om skolan som kulturarena
• Erfarenheter av planläggning, styrning, budgetering, koordinering samt genomförande och utvärdering av projekt och arrangemang.
• God kännedom om digitala verktyg och sociala medier samt insyn i hur man arbetar med marknadsföring, sociala medier och delaktighet.
• Förståelse för att arbeta i en offentlig förvaltningsmiljö.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal.
• B- körkort.

Som person är du flexibel och är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och har vana av att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Vidare ska du ha god datorvana och ha lätt för att uttrycka dig i text och tal och lätt för att knyta kontakter. Du är även drivande och har ett starkt engagemang och stor initiativförmåga. Vi strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Anställningsgrad: 75%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 14 februari. Referensnummer KS 1/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Vicky Sverkerson, Avdelningschef

Telefon: 0705-37 56 65

Linda Tillander, DIK

Telefon: 035-17 98 92