Ledigt jobb

Vårdutvecklare sökes till Område 2, integrerad specialistvård.

Sista ansökningsdag: 26 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Område 2, integrerad specialistvård är ett av tre områden vid Hallands sjukhus. De nio klinikerna som ingår är Barn- och ungdomskliniken, Kvinnokliniken, Hudkliniken, Medicinsk och opererande specialistvård Hallands sjukhus Kungsbacka, Rehabiliteringskliniken, Specialisttandvården, Ögonkliniken och Öron- näs och halskliniken. Området har omkring 1350 medarbetare.

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som vårdutvecklare inom område 2. I rollen kommer du att ingå i ledningsgruppen på områdesnivå samt på kliniknivå och är underställd områdeschefen. Tillsammans med tre verksamhetscontrollrar, en vårdutvecklare och en områdessekreterare ingår du i staben för område 2. Du ingår också som en viktig del i Hallands sjukhus gemensamma verksamhetsutveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst där du kommer att få gehör för och användning av din erfarenhet och dina idéer. Så om du är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta utvecklingen inom Hallands sjukhus, är detta en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning

Som vårdutvecklare är din främsta funktion att vara proaktiv, stödja cheferna med kunskap, ge metodstöd i genomföranden och följa upp resultatet av förändringarna inom bland annat:

• Patientsäkerhetsarbete och avvikelser
• Utredningsuppdrag, analyser och projektledning
• Processutveckling, förändrings- och förbättringsarbete
• Ledningssystemets process, utifrån identifierade kvalitetsavvikelser relaterat till ledningens genomgång och extern revision

Genom din roll arbetar du även för att engagera och motivera medarbetare och chefer inom området för att vidareutveckla verksamheten för att fortsätta att leverera Sveriges bästa vård till hallänningen. Arbetsuppgifterna utgår från beslutade målsättningar för patientsäkerhetsarbetet inom region Halland och nationella uppdrag för förbättrad kvalitet och patientsäkerhet. I tjänsten ingår även omvärldsbevakning inom patientsäkerhetsområdet.

Ring gärna för mer information!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, barnmorska eller har annan lämplig högskoleutbildning. Vidare bör du ha tidigare erfarenhet av arbete med kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor. Erfarenhet av förändring- och utvecklingsarbete, forskning samt hälso- och sjukvårdsadministration är meriterande. Som person är du lyhörd, har förmågan att engagera andra i din omgivning, god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, analytisk, utvecklingsorienterad och initiativrik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde: 2018-04-02 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 februari. Referensnummer HS 37/18.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval i denna rekrytering och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ulrika Christensen , Områdeschef, Område 2.

Telefon: 035-13 19 15

För kontakt med facklig representant kontakta Maria Johansson, HR-partner

Telefon: 035-13 11 75