Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Fjärås är en väletablerad och välfungerande vårdcentral med ca. 7 000 listade patienter. Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. Inom vårdcentralen finns apotek och tandvård.

Arbetsbeskrivning

En av våra undersköterskor går snart i pension och lämnar sin plats till Dig som är intresserad av ett roligt, självständigt och flexibelt arbete på en välfungerande vårdcentral.

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral, såsom provtagning, assistera läkare vid undersökningar, assistera läkare vid undersökningar och ha egen blodtrycksmottagning.

Tjänstgöring på fler än en vårdcentral kan bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du arbetat på vårdcentral, mottagning eller på laboratorium är det meriterande. Du är flexibel och kan se möjligheter och vill vara aktiv i utvecklingen av vår verksamhet.

Du ska vara positiv och vilja bli en del av vårt arbetslag och bidra till vårt goda arbetsklimat.
God datorkunskap är ett krav och att vara god förtrogen med journalsystemet VAS är meriterande.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: November
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer NSVH 93/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Lagerqvist, Vårdcentralschef

Telefon: 0708-82 38 57

Astrid Börjesson, Kommunal

Telefon: 0300-56 92 27