Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Röntgen i Varberg är helt digitaliserad och vi bedriver både akut och planerad verksamhet. I vår verksamhet utförs röntgenundersökningar av skelett, lungor, mag-tarmkanalen och kärl samt bentäthetsmätning. Vi utför också ultraljuds-, mammografi-, datortomografi- och magnetkameraundersökningar. Här arbetar röntgenläkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete och arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär receptionsarbete, länkning av bilder (Media enhet) samt bokning av undersökningar. etc. Arbetet är väldigt varierande då sekretariatet har olika funktioner vilka man roterar mellan. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och spännande arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation och erfarenhet av datoriserat journalsystem.
Du är en person som har god samarbets- och initiativförmåga, är noggrann och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en hög servicekänsla och har lätt för att möta människor i olika situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat ett år, med goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer ADH 64/18.

Övrigt

Vi läser och kallar till intervju löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Karin Svensson, Bitr. avdelningschef

Telefon: 0340-48 16 68

Yvonne Petersson, Avdelningschef, Röntgen Varberg

Telefon: 0340-481298

Anna Arnskill, HR Partner

Telefon: 0721-55 27 49

Annika Larsson , Vision

Telefon: 035-13 13 08