Ledigt jobb

Kurator/Psykolog sökes till teamet för Barn och ungas psykiska hälsa

Sista ansökningsdag: 6 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Teamet för Barn och ungas psykiska hälsa är länsövergripande och utgår ifrån Falkenbergs-området, där verksamheten bedrivs i ändamålsenliga, nyrenoverade lokaler. Patienterna kommer man sedan att träffa antingen i Falkenberg eller där det är lämpligast i länet, då teamet är ambulerande.

Arbetsbeskrivning

Till teamet Barn och ungas psykiska hälsa kommer barn och ungdomar som har måttliga psykiska symptom av den grad att det är angeläget med behandlingsinsatser men svårigheterna är inte så allvarliga att det i första hand behövs insatser från barn- och ungdomspsykiatrin. Det kan röra sig om barn och ungdomar med oro/ångestproblematik och ungdomar med depressiva besvär.

Arbetet är både individ- och familjeinriktat och består av bedömningar och behandlingar. Samverkan med till exempel skola, socialtjänst och BUP är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller kurator. Erfarenhet av liknande arbete med barn och unga liksom lämplig psykoterapeutisk utbildning eller motsvarande är meriterande.
B-körkort erfordras.

Som person söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett team men även självständigt när tillfället kräver. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 maj. Referensnummer NSVH 81/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Therese Theander , Verksamhetschef

Telefon: 0766-10 69 87