Ledigt jobb

Undersköterska till Gynekologimottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg, och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har ca 3500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Gynekologimottagningen i Kungsbacka arbetar specialistläkare, barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i ett team. Vi arbetar med gynekologisk rådgivning, mottagningsverksamhet och dagkirurgiska operationer. Vår verksamhet kännetecknas av teamkänsla, systematiskt arbetsmiljöarbete med ständiga förbättringar, kvalitetsutveckling, allt med patienten i fokus.

Arbetsbeskrivning

Varierande arbete på Gynekologimottagningen såsom assistans vid olika undersökningar och behandlingar, vissa provtagningar samt förrådsbeställningar.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från mottagningsarbete, datavana och erfarenhet av journalsystemet VAS.

Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, och att du skall vara självständig, flexibel och initiativrik. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tidsbegränsad anställning t.om 181231, med eventuell möjlighet till förlängning. Snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 123/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att sker fortlöpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Backman, Avdelningschef

Telefon: 0729-73 83 70