Ledigt jobb

Vaktmästare sökes till Katrinebergs folkhögskola

Sista ansökningsdag: 7 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg samt ett naturbruksgymnasium, Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasiet är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen.

Arbetsbeskrivning

Under förutsättning att ordinarie befattningshavare blir studieledig söker Katrinebergs folkhögskola en vaktmästare.

Arbetet består av förebyggande fastighetsskötsel som underhåll och reparationer av byggnader, lokaler, inventarier och materiel. Fastigheter och lokaler är avsedda för skola, konferensverksamhet och boende. I det dagliga arbetet träffar man många människor, gäster och kollegor som är del av folkhögskolemiljön, vilket ställer krav på god serviceanda och social förmåga.

I arbetet ingår viss beredskap var 5:e helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper inom fastighetsskötsel. Du bör ha grundkunskaper inom el, VVS, bygg, målning och reparationer.

Som person är du social, samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. april 2018.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 april. Referensnummer KS 2/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Peter Carlsson, Rektor

Telefon: 0346-575 13

Mats Persson, Kommunal

Telefon: 0346-575 08