Ledigt jobb

Sjuksköterskor och undersköterskor semestervik. Palliativa allm. vårdavd.

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Palliativa allmänna vårdavdelningen i Falkenberg söker nu semestervikarierande sjuksköterskor och undersköterskor inför sommaren. Avdelningen har 8 vårdplatser för patienter i livets slutskede. Uppdraget är att kunna erbjuda allmän palliativ vård, individuellt anpassad samt med högsta möjliga livskvalitet, till patienter i ett palliativt skede och som inte är i behov av specialiserad palliativ slutenvård och/eller där palliativ vård i hemmet ej är ett tillfredsställande alternativ. Vårdavdelningen ska vara tillgänglig för hallänningar i palliativt skede, oavsett diagnos.

Arbetet innebär vård av patienter i ett palliativt skede samt stödjande samtal med vårdtagare och närstående. Då avdelningen är öppen dygnet runt söker vi både natt- och dagpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska samt dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet och intresse för allmän palliativ vård.

Som person är du engagerad, flexibel och tycker om att arbeta i team samt att samverka med övriga yrkesprofessioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har grundläggande datorkunskaper. Vi arbetar i journalsystemet VAS och det är en fördel om du har arbetat i detta tidigare. Goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift krävs.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /Deltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer NSVH 13/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Hedbrandh, Verksamhetschef

Telefon: 0729-85 24 77

Monika Persson, Vårdförbundet

Telefon: 0346-561 13

Annika Bjermqvist, Kommunal

Telefon: 0346-561 13