Ledigt jobb

Ortodontist sökes till Tandregleringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 15 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vid Tandregleringskliniken i Kungsbacka arbetar idag tre ortodontister och sju ortodontiassistenter. Kliniken kännetecknas av ett långt drivet delegerat arbetssätt. Journalsystem, remisshantering och röntgen är digitaliserat och snart även studiemodellerna. Tandregleringskliniken är lokaliserad nära Kungsbacka Sjukhus centralt i Kungsbacka med närhet till tåg och bussar.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som Ortodontist. Du kommer att arbeta med patientbehandling, konsultation och utbildning samt bidra till klinikens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistbehörighet inom ortodonti, där vi gärna ser att du har arbetslivserfarenhet inom området.

Dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och engagemang är något vi värderar högt. Du är noggrann, flexibel och lägger stor vikt vid patientfokus men har även god initiativförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 april. Referensnummer NSVH 50/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Laila Crafoord, Klinikchef/Tandhygienist

Telefon: 0300- 56 53 30

E-post: laila.crafoord@regionhalland.se

Anna Ödman, Saco

Telefon: 0300- 56 53 30

E-post: anna.odman@regionhalland.se