Ledigt jobb

Kock till Kostservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av beredning av varma och kalla måltider till patienter, personal och besökare. Du kommer även att arbeta med varuhantering, brickdukning, egenkontroll, diskning och leverans av matvagnar med truck.

Arbetet som kock innebär att du tillsammans med kökets övriga kockar förbereder och tillagar dagens samtliga måltider. Därtill kommer produktion till caféverksamhet samt catering. Du förväntas att delta vid planering av arbetsdagen och bidra till att utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegorna. I det dagliga arbete ingår även att hantera egenkontrollen samt att samarbeta på ett smidigt sätt med övriga delar av verksamheten.

Kvalifikationer

Känner du dig som en engagerad kock som är bra på service och lagar fantastiskt god mat?
Då är du kanske rätt person för detta stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor!

Vi söker dig som har kockutbildning samt flerårig erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller storkök. Du har ett genuint och passionerat intresse för mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa engagemang. Du arbetar strukturerat och har känsla för detaljer. Du förväntas även vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Goda datorkunskaper är önskvärt. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo och beställningssystemet Landlord är meriterande. Körkort för truck D1 är meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid med tjänstgöring var tredje helg.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer RGS 8/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef

Telefon: 0340-66 37 48

Annika Levin eller Ziza Jovic, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47