Ledigt jobb

Vill du jobba med projektledning? Medicinsk teknik Halland söker utredare!

Sista ansökningsdag: 19 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinsk teknik Halland verkar med ett brett utbud av avancerat tekniskt stöd utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter ingår bl.a. alla former av medicinteknisk service, diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor, sjukhusfysik, medicinska behandlingshjälpmedel, investeringssamordning, patientnära vårdinformationssystem, teknisk infrastruktur. Verksamhetsutveckling och byggnation m.m. Verksamheten har idag drygt 70 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker samt olika former av utredare m.fl. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Kungsbacka, Varberg och Halmstad.

MTH strävar efter en bred sammansättning av kompetenser för att ge oss en god förmåga att tillgodose stöd utifrån en helhet samt till att skapa en miljö för inbördes kompetensöverföring.

Vi behöver förstärka med en ny kvalificerad utredare/projektledare med akademisk vårdutbildning. Underställd verksamhetschefen med huvudsaklig verkan åt Hallands sjukhus. Placeringsort efter överenskommelse.

Sökord: Utvecklare, Utredare, Projektledare, Planeringsledare

Arbetsbeskrivning

Utifrån en gedigen utbildning samt längre bakgrund i vårdens förutsättningar kommer du att arbeta med din kompetens i olika former av teknisk beredning och projekt. Du kommer att ingå i olika tillfälliga eller kontinuerliga team och självständigt stödja såväl vårdens kärna som sjukhusets ledning. Du kommer att representera vid regionala kontaktytor och samarbeta med leverantörer eller entreprenörer.

Patienter och verksamhet ska ha tillgång till produkter, lokaler eller funktioner som är ändamålsenliga, säkra och effektiva. Du behöver ha såväl ett intresse som förmåga till förståelse av komplicerad teknik. Du ska efter ytterligare utbildning transformera vårderfarenheten till tekniska begrepp såsom riskhantering, kompabilitet, produktsäkerhetskrav, användarsäkerhet mm. Du ska delta i team som stödjer Hallands sjukhus att sammanställa och ta fram underlag till att rapportera nuvarande och kommande lokalförsörjningsbehov till regionala nivåer.

Arbetsuppgifterna är breda och innebär att ansvara för projekt, investeringsärenden, information, ärendeberedning, lokalförsörjning, rådgivning samt att ta fram strategiska beslutsscenarier. Vi bevakar även vad myndigheter, tillverkare och standarder föreskriver eller rekommenderar om sjukhusens teknikmiljöer och medicintekniska produkter. Vårt uppdrag har en regulatorisk prägel. Arbetsinnehållet kan komma att utökas i senare skede.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk vårdutbildning och har erfarenhet av ledande ställning och verksamhetsstyrning. Det är meriterande att ha deltagit i kvalificerade projekt. Gärna ha ytterligare högskoleutbildning relevant för utredningsarbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt pedagogisk förmåga är ett krav, likaså körkort B. Viktiga personliga egenskaper är att du är kommunikativ, analytisk och har integritet med god samarbetsförmåga. Du är flexibel och tålig med stor förmåga till att arbeta självständigt. Du trivs med att ha kontakter med alla instanser belägna i olika nivåer inom eller utanför sjukhusets organisation.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 augusti. Referensnummer HS 207/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sven-Olof Nyman, Verksamhetschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0705-508 112

E-post: sven-olof.nyman@regionhalland.se

Lars Mellbin, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 0340-481035