Ledigt jobb

Regulatorisk Utredare till Traineetjänst, Region Halland

Sista ansökningsdag: 4 februari Ansök nu

Region Halland tillsammans med kommunerna i Halland söker engagerade talanger till sjunde omgången av Trainee Halland! Anställningen är en tillsvidare tjänst som inleds med en tiomånaders traineeperiod. Parallellt med arbetet deltar du i ett omfattande traineeprogram i syfte att utvecklas och få en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor. Du får en exklusiv inblick i kommunal/regional verksamhet och möjligheten att bygga upp ett stort nätverk.

Region Halland har ansvaret för många områden som rör utvecklingen i Halland. Vi har uppdraget att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att vi ska nå vår vision – Halland bästa livsplatsen. Du är viktig för oss och har tillsammans med våra 7 900 medarbetare chansen att vara med och utveckla Region Halland. Vi har fler än 370 olika yrken som gör skillnad– alla lika viktiga.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Som trainee inom Region Halland erbjuder vi dig en tjänst som Regulatorisk utredare till Medicinsk Teknik Halland (MTH). Verksamheten har ett Regionalt uppdrag att utgöra en samlad och strategisk kompetens för medicintekniska produkter, inklusive kringsystem och verksamhetsanpassning till den Halländska sjukvården. MTH har idag drygt 70 anställda; ingenjörer, sjukhusfysiker, samordnare, utredare, MIS-tekniker, systemintegratörer samt administrativ personal. Vi står under ett behov av att ständig utveckla oss till att möta och stödja vårdens behov av utveckling, tillgänglighet och patientsäkerhet. MTH är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet SS-EN-ISO-13485.

Medicinsk teknik Hallands uppdrag är att vara innehållsansvarig för rutiner och att stödja i tolkning av medicinteknisk säkerhet. En ny förordning, MDR (Medical Device Regulations), infördes år 2017 och innebär att vi som verksamhet har nya krav att förhålla oss till inom MDR området. Vi söker därför efter en ny medarbetare som kan arbeta och stödja verksamheter och övriga medarbetare inom området regulatoriska krav. Det finns regulatoriska krav som gäller för bland annat utveckling, dokumentation och godkännande av nya läkemedel. Kraven innebär att man som organisation måste förhålla sig till de nationella och internationella regelverk och standarder som ingår. Rollen kan därmed exempelvis handla om att värdera aktuell information om det regulatoriska regelverket och stötta verksamheten i dessa frågor.

Hos oss på MTH kommer du att få en god introduktion, en bra grund att stå på och en inblick i olika områden inom Region Halland. Ditt arbete kommer att ledas av ansvarig chef med stöd av handledare.

Utöver dina arbetsuppgifter som Regulatorisk Utredare så består ca trettio procent av traineetjänsten av olika utvecklingsdagar, där du bland annat får kunskap inom bl.a. kvalitet, ledarskap, kommunikation och bemötande. Du får även ta del av en mer omfattande projektledarutbildning och en unik möjlighet att prova på att arbeta i en annan organinsation. Programmet erbjuder en möjlighet att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.

Kvalifikationer

Du som söker
• Är en akademiker och har en färsk högskole-/universitetsexamen inom medicin, ingenjörsvetenskap eller annan bedömd relevant utbildning som innefattar kunskaper inom regleringsfrågor/eller kvalitetsteknik och ledningssystem inom medicintekniska området. Din utbildning ska vara avslutad senast juni 2018.
• Har ingen eller liten yrkeserfarenhet inom sökt yrkesområde.
• Är intresserad av utvecklingsfrågor och strategiskt arbete
• Har lätt för att kommunicera och få med dig andra människor.
• Är drivande och målinriktad.
• Har en positiv inställning till människor och arbete och i dessa sammanhang ser olikheter hos människor som en tillgång.

Vi vill även att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt. Genom din utbildning ska du ha goda kunskaper inom området och du har en god förmåga att utrycka dig, i både svenska och engelska, i tal och skrift. För tjänsten ser vi att du har körkort. Erfarenheter inom medicintekniska-/ eller andra regleringsområden är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt ovanstående kvalifikationer. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Lön: 24 700 kr, under traineeperioden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2018-09-01
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 februari. Referensnummer HS 3/17.

Övrigt

Läs gärna mer om Trainee Halland på:
http://www.traineehalland.se/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jeanette Fermheden, Avdelningschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0725-01 99 38

Lars Mellbin, Saco

Telefon: 0340-48 10 35

E-post: lars.mellbin@regionhalland.se

Roger Wahlberg, Programledare Trainee Halland

Telefon: 0725- 2315 55