Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare/kanslist till Röntgenkliniken i Varberg/Falkenberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Område Medicinsk diagnostik består av Röntgen Halland, Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien Halland, Klinisk patologi och cytologi Halland samt Läkemedelsenheten. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Vi söker nu medicinska sekreterare som vill arbeta hos oss under sommaren 2017!

Arbetsbeskrivning

Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik. Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har medicinsk sekreterarutbildning, läkarsekreterarutbildning eller utbildning i vårdadministration. För tjänsten som kanslist är det meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer ADH 104/16 .

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Skicka gärna in ansökan i god tid då tillsättning sker löpande, dock senast 2017-02-28.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Petersson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 12 98, 070-358 12 98

Ida Christiansson, Tf. PA-konsult

Telefon: 073-143 21 06

Lise-Lotte Minfjord , Vision

Telefon: 0300-56 54 25