Ledigt jobb

Sjuksköterska till Kirurgi, ortopedi och urologimottagning i Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Vår verksamhet ingår i opererande specialiteter tillsammans med mottagningen för Gynekologi samt vår operationsenhet.

På mottagningsverksamheten inom kirurgi, ortopedi, urologi är vi ca 30 medarbetare uppdelat på läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar med diagnostik och behandling och vi utför även mindre operationer och viss skopiverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha vanligt förekommande arbetsuppgifter som mottagningar tillsammans med läkare, att assistera vid olika undersökningar som gastroskopier, enklare polikliniska operationer osv. Du kommer även att ha telefonrådgivning och egna mottagningar med postoperativa kontroller, suturtagning, såromläggningar mm.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del av vårdprocessen.

Kvalifikationer

Förutom att du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, så ser vi gärna att du har arbetat med mottagningsarbete. Har du även någon specialistkunskap inom framförallt kirurgi eller ortopedi är det meriterande.

Vi vill att du är en stabil och trygg person som känner engagemang för mottagningen och gillar att arbeta i teamwork med positiv laganda. Du bör vara flexibel, noggrann och ha en god förmåga till bra kommunikation med såväl patienter som kollegor för det ser vi idag som viktiga egenskaper för en arbetsplats med god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer HS 215/18.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan därmed bli kallade på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Rosander, Avdelningschef

Telefon: 072-171 50 06