Ledigt jobb

Undersköterskor till Kardiologi/hjärtintensiven Avd. 41/42, Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Har du erfarenhet av akutsjukvård och trivs med att arbeta på en plats där du får möta patienter i tvärprofessionella team? Vi söker nu fler nyfikna och engagerade undersköterskor till Kardiologi/hjärtintensiven Avdelning 41-42 på Hallands Sjukhus!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På avdelning 41- 42 vårdar vi alla patienter som är i behov av hjärtsjukvård. Patienterna kan vara i behov av medicinska eller kirurgiska åtgärden och medelvårdtid är cirka 4 dagar. På 6 av våra 32 vårdplatser har vi Hjärtintensiven (HIA). På HIA vårdas patienter för Akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt, hjärtsvikt och rytmrubbningar. Medelvårdtiden på HIA är cirka 2 dagar. På avdelningen bedriver vi även dagvård för elkonverteringar och PCI verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på avdelning 41/42 arbetar du i tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. Du tillsammans med andra undersköterskor och sjuksköterskor ansvarar för 4-8 patienter. Vi har ett strukturerat arbetssätt och strävar mot gemensamma mål. Omtanke om varandra och de patienter som vårdas hos oss, lägger grunden för en avdelning där vi trivs.

Som undersköterska hos oss ges du även möjlighet att utvecklas i din profession genom både intern-och extern utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Som nyutexaminerad undersköterska behöver du ha läst:

• Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
• Medicin 2, 100 poäng är önskvärt

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom akutsjukvården eller hjärtsjukvård men tror också att avsaknad av erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, flexibilitet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Så är du en person som vill du göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag/kväll eller Natttjänstgöring. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 60/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket betyder att kandidater kan bli kallade på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mia Birgersson Johnander, Avdelningschef

Telefon: 035-13 42 84

Camilla Carlsson, Kommunal

Telefon: 035-13 10 41

Elin Petersson, Kommunal

Telefon: 035-13 10 41

Maria Pettersson, HR-partner

Telefon: 035-13 11 84