Ledigt jobb

Ambulanssjuksköterskor sökes till Ambulanssjukvården, flera orter.

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi letar just nu efter en ambulanssjuksköterska, tillsvidareanställning, till vår verksamhet i Halmstad. Vi erbjuder även flertalet vikariat och semestervikariat inför 2017 med placering vid någon av våra verksamheter i Halmstad, Falkenberg, Varberg eller Kungsbacka. Vänligen ange vilken typ av anställning samt vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Inom ambulanssjukvården förekommande arbetsuppgifter. Uppdraget innefattar dag-, natt-, och helgtjänstgöring. Arbetet präglas av ständiga bedömningar och prioriteringar utifrån patientens medicinska tillstånd. Arbetet innebär samarbete med många olika kontakter, både interna och externa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, eller dig som besitter annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. I tjänsten kommer du att möta patienter med varierande diagnoser i alla åldrar. Därför är det av stor vikt att du har god kommunikativ förmåga och kan möta patienten på ett professionellt och betryggande sätt. Då du i rollen som legitimerad sjuksköterska kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i olika team, värdesätter vi god samarbetsförmåga och att du är villig att dela med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort C / C1 är meriterande.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Utannonserade tjänster gäller 1 tillsvidareanställning samt flertalet vikariat och semestervikariat för sommaren 2017.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
9

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer ADH 91/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 17-04-30.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johan Keyser, Avdelningschef, Ambulansjukvården Halmstad

Telefon: 070-662 39 08

Jonas Karlsson, HR-strateg

Telefon: 072-96 95 188

Magnus Lindroth, Vårdförbundet

Telefon: 0346-560 29