Ledigt jobb

Semestervikarier till Vårdnära service och Städservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Städservice och Vårdnära service i Varberg söker nu semestervikarier till sommaren 2018. Har du frågor är du välkommen att ringa kontaktpersonerna nedan.

Arbetsbeskrivning

Vårdnära service infördes för cirka ett år sen på Hallands sjukhus, vilket innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Varbergs sjukhus samt vårdcentraler inom Varbergs kommun.

Arbetet är schemalagt med tjänstgöring dagtid och kan variera mellan kl. 06.00-19.00, Även helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av städarbete. Du är serviceinriktad och gillar att arbeta praktiskt. Du fyller minst 18 i år. Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Datorvana är önskvärt. Körkort B är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde i juni 2018 eller ev. tidigare.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 21/18.

Övrigt

Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Ortenlöf, Avdelningschef, Vårdnära service

Telefon: 0340-66 37 47

Laila Hansson, Kommunal

Telefon: växel 0340-48 10 00