Ledigt jobb

Administratör sökes till Ledningskansliet, Varberg eller Halmstad

Sista ansökningsdag: 7 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med administrativt stöd inom Ledningskansliet, i första hand när det gäller arbetet med sjukhusets ledningssystem som är certifierat mot fyra olika internationella standarder och omfattar kvalitet, informationssäkerhet, arbetsmiljö och miljö. I arbetet ingår bland annat att administrativt stödja den funktion som är huvudansvarig för samordningen av ledningssystemet. Du ska exempelvis vara behjälplig före, under och efter externa och interna revisioner. I tjänsten förekommer även andra administrativa uppgifter på avdelningen.

Tjänsten som administratör utgår från Ledningskansliet som är en del av område Lednings- och verksamhetsstöd. Ledningskansliet arbetar med administrativt stöd gentemot sjukhuschef och sjukhusledning, driftnämnd och chefläkarfunktion.

Arbetsplatsen är belägen på Hallands Sjukhus i Varberg eller Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom administration och/eller hälso- och sjukvård. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, flexibel och är bra på att samarbeta och hålla många bollar i luften. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift, har mycket goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är revisionskunskap.

Då resor förekommer i tjänsten är det önskvärt med körkort B. Enligt gällande miljöpolicy ska om möjligt kollektiva transportmedel användas.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-08-07 eller tidigare.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 april. Referensnummer HS 79/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marianne Kondrup, Verksamhetschef

Telefon: 070-337 17 80

Mariette Jakobsson, Vision

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)