Ledigt jobb

Serviceinriktad Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 3 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Kungsbacka är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om ca 13 600 patienter. Vårdcentralen är belägen på Kungsbacka Sjukhus, med närhet till specialistmottagningar och apotek som finns i huset. Utöver läkar- och distriktssköterskemottagning har vi bland annat provtagning, barnavårdscentral, diabetesmottagning, infektionsmottagning, astma/KOL-mottagning, tobaksavvänjning, riskbruksmottagning, kurator, terapeut med KBT-inriktning, psykolog, rehab-samordnare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt resevaccinationsmottagning.

Vill du arbeta på Vårdcentralen Kungsbacka med massor av möjligheter? Då är du välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss blir du en i teamet bestående av fyra kollegor. Arbetet är omväxlande och innehåller de grundläggande uppgifterna – journalskrivning och receptionstjänst. I arbetsuppgifterna ingår också att vara administrativt stöd för övrig personal på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är kunskaper i journalsystemet VAS och IT-kompetens. Erfarenhet från tidigare medicinskt sekreterararbete eller arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är också meriterande

Som person är du serviceinriktad, stresstålig och kan bidra till en god stämning i teamet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt Vidare gillar du att vara ”spindeln i nätet” och klarar av att ha många bollar i luften. Du är flexibel, har ordningssinne och ett väl strukturerat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 juni. Referensnummer NSVH 108/18.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina Samskog , Verksamhetschef

Telefon: 070-59 55 733

Fackliga företrädare kan nås genom sjukhusväxeln

Telefon: 0340-481000