Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Håstens nya ST-läkare?

Sista ansökningsdag: 29 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vi bedriver god vård för våra invånare och arbetar aktivt hälsofrämjande. Vårdcentralen Håsten, som ligger centralt i Varberg, har drygt 8 100 listade patienter och cirka 40 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och akutmottagning till läkare, fysioterapeut, kurator och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m. Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande som ST-läkare.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din specialiseringstjänstgöring. ST-läkarna i området har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete samt ett antal förmåner som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare och har ett stort intresse för allmänmedicin. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs.

Vi söker dig som är en målinriktad och engagerad läkare som drivs av kvalitet, kontinuitet och patientsäkerhet i ditt arbete. Vi lägger stort värde vid att du är kommunikativ, visar arbetsglädje och gärna kommer med nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 juli. Referensnummer NSVH 148/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Svensson, Tf. verksamhetschef, Vårdcentralen Håsten

Telefon: 035-16 24 80

Ann-Helén Von Braun, Hallands Läkarförening

Telefon: Nås via Region Hallands växel: 010-4761900