Ledigt jobb

Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatriska mottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska mottagningen (VPM) Kungsbacka har ett upptagningsområde på ca 78 000 invånare och ansvarar för vård av patienter över 18 år i specialistpsykiatrins målgrupp som är personer med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolära tillstånd, personlighetsstörning, neuropsykiatriska störningar, psykotiska tillstånd samt suicidalitet. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team, i samarbete med heldygnsvård, närsjukvård och kommun. Mottagningen har cirka 40 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra bedömningar av patientens funktions- och aktivitetsförmåga, genomföra arbetsterapeutisk behandling som bland annat innefattar utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel samt samverka i rehabiliteringsprocessen. En stor del av arbetet innefattar behandlingsarbete i syfte att hjälpa patienten till ökad aktivitetsförmåga i vardagen. Mottagningen har två allmänpsykiatriska team, ett psykosteam och ett beroendeteam. Du kommer att ingå i mottagningens teamarbete, det finns ytterligare två arbetsterapeuter och det finns möjlighet till handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort B krävs. Erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel och aktivitetsbedömningar av psykiatriska patienter är meriterande.

Vi söker dig som är intresserad av att ansvara för och driva frågor inom dina ansvarsområden samt har god förmåga att arbeta i team och skapa ett konstruktivt samarbete med kollegor. Vi tycker också att det är viktigt att du har ett gott bemötande i patientarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat till och med 2019-09-30.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer PSH 69/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jenny Jobark Wiman, Avdelningschef

Telefon: 0767-78 24 09

Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter

Telefon: 035-13 46 80