Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till Vårdcentralen Nyhem

Sista ansökningsdag: 30 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och ca 10 000 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Folktandvården finns också i samma byggnad. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes och riskmissbruk och rökavvänjning Det är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Då vår nuvarande arbetsterapeut går i pension söker vi nu en ny medarbetare som vill vara med och utveckla rehabiliteringsverksamheten tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som rehabilitering efter skada/sjukdom, ergonomisk rådgivning, utprovning av hjälpmedel och bostadsanpassning. Vi träffar våra patienter såväl på mottagning som i hemmiljön. Inom verksamheten finns olika specialiteter som artrosskola, smärtskola, rehabteam etc. Arbetet med demenssamordning förekommer i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du är nyfiken på förändringsarbete och gillar utmaningar. Eftersom du ensam kommer att representera din profession i teamet förutsätter uppdraget att du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll.

Arbete i ett litet team ställer krav på personlig lämplighet, framförallt flexibilitet och samarbetsförmåga.

B-körkort erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 januari. Referensnummer NSVH 9/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Grethe Glendert Sundell, Vårdcentralschef

Telefon: 073-143 21 23

Inger Johansson, FSA

Telefon: 035-17 45 84