Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Ögonkliniken har mottagningar på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg. Vi samarbetar även nära med Ögonmottagningen i Kungsbacka. På kliniken pågår ett aktivt förändringsarbete med ett ”LEAN-tänk” med stort engagemang och drivkraft i samtliga yrkesgrupper.

Arbetsbeskrivning

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på mottagningen och är en viktig del av vårdprocessen. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare.

Arbetet är omväxlande och består av vanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare; journaldokumentation, intyg, posthantering, telefontid för tidsbokning samt visst receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Du är en person med känsla för service, du har lätt att samarbeta och har god initiativförmåga. Du är flexibel, har ordningssinne och ett väl strukturerat arbetssätt. Meriterande är kunskaper i journalsystemet VAS. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 1 år, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 20/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Karlsson Öhlin, Avdelningschef

Telefon: 0729-62 67 57

Ulrika Apelquist, Vision

Telefon: 035-13 40 76