Ledigt jobb

Semestervikarierande köksbiträden till Kostservice, Halmstad och Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Kostservice Halmstad producerar och levererar måltider till 300 patienter samt 500 personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad. Därutöver produceras mat till catering.

Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Kostservice i Varberg och Halmstad söker dig som har en stark vilja att arbeta med något viktigt i sommar!

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsuppgifterna innefattar diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på sökandes erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang och café bli aktuellt.

Välkommen till drop-in tillfällen med information och intresseanmälan enligt nedan:
Hallands sjukhus Varberg den 6 februari i Restaurang Siv kl.16:00-19:00.

Hallands sjukhus Halmstad den 8 februari i Restaurang Galaxen kl.16:00-19:00.

Kvalifikationer

Du som söker har utbildning inom storkök och restaurang eller likvärdigt. Nyligen erhållen erfarenhet av arbete i storkök, restaurang och/eller café är ett krav. Goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP är önskvärt. Datorvana samt truckkort klass D är meriterande. Det är också meriterande om du har kassavana.

Vi söker dig som är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Du har en positiv attityd och nära till skratt samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du snabba fötter, är flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer dagligen, det är därför bra om du har en god fysik. Du har fyllt eller ska fylla 18 i år och behöver vara tillgänglig för arbete alla veckodagar under hela perioden. Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan om du kan arbeta som timvikarie under våren.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad. 75%-100%.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Arbete under perioden 18-06-11 - 18-08-26.
Antal tjänster
16

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 2/18.

Övrigt

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef, Kostservice Varberg

Telefon: 0340-66 37 48

Eva Nolenstam, Avdelningschef, Kostservice Halmstad

Telefon: 035-13 19 55

Annika Levin och Ziza Jovic, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47

Vera Lövenson och Diana Salamon, Kommunal

Telefon: 035-13 19 51