Ledigt jobb

Leg. biomedicinska analytiker till Avdelningen för Klinisk kemi, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. Vi söker nu fyra biomedicinska analytiker till Avdelningen för klinisk kemi, Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter som biomedicinsk analytiker inom klinisk kemi med verksamhet dygnet runt.

Vi bedriver en högteknologisk verksamhet i ständig utveckling och vi har moderna och ändamålsenliga lokaler.
Vid avdelningen för klinisk kemi i Halmstad finns ett stort analysutbud, med sektioner för provinlämning, allmän- immunkemi, hematologi, benmärgsdiagnostik/flödescytometri, koagulation, protein/allergi, specialkemi, molekylärbiologi och provtagning.

Den största personalkategorin är biomedicinska analytiker men du kommer även att ha undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukhuskemister och läkare som arbetskamrater. Vi har en mycket bra sammanhållning i personalgruppen och ser fram mot att få dig som kollega. Vi har ofta återkommande sommarvikarier och detta ser vi som ett gott betyg. Inom Medicinsk diagnostik finns ett bra samarbete inom och över specialitetsgränserna, allt för att våra patienter ska få bästa möjliga diagnostik och för att skapa effektiva processer.

Arbetstid: dag, kväll helg och ev. natt.

Vi har två tillsvidaretjänster och två tidsbegränsade anställningar t.o.m. 2018-05-31 med möjlighet till förlängning. Samtliga tjänster är på 100%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med högskoleexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap eller tidigare utbildning till laboratorieassistent. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara del av ett team. Stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad, kvalitetsmedveten och därmed förmår till att bidra till verksamhetens utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi välkomnar även dig som blir klar med din utbildning sommaren 2017 som sökande.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Även två vikariat, se ovan.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer ADH 42/17.

Övrigt

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Astell, Avdelningschef

Telefon: 035-13 18 06

Katarina Sundin , Naturvetarna

Telefon: 035-13 18 00

Annelie Andersson Rodriguez, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 25