Ledigt jobb

Underhållsingenjör till Regionfastigheter

Sista ansökningsdag: 23 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Teknik och Fastighet är ett affärsområde inom Regionservice. Teknik och Fastighet är uppdelat i tre avdelningar; Regionfastigheter och Teknisk service norr respektive söder. Regionfastigheter ansvarar primärt för bygg-, förvaltning- och hyresfrågor och Teknisk service för driftsfrågor. Regionfastigheter ska aktivt stödja regionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler, god miljö och ge service med hög kompetens samt effektivt förvalta och utveckla regionens fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Som underhållsingenjör hos oss är du ett stöd till förvaltarna, som är organisationens internbeställare och tillika kundansvarig, i deras prioritering vid investering och underhåll. Din uppgift blir att skapa och driva en effektiv arbetsprocess där du ansvarar för att vi fångar upp och dokumenterar vårt långsiktiga åtgärdsbehov. Det betyder att du ska ha ett stort intresse för fastigheter och kompetens för att kunna avgöra vad som behöver åtgärdas och när det behöver ske. Kring dig finns andra duktiga experter som det gäller att kunna använda sig av vid bedömning och faktainsamling. Du arbetar självständigt och med en långsiktig plan som planeras ihop med förvaltarna. I uppgifterna ligger att du ska kunna göra kostnadsbedömningar och ha en ekonomisk förståelse. Din uppgift blir också att vara ett stöd för förvaltarna i driftuppföljning av teknisk drift.

Du blir ansvarig för vår underhållsmodul i vårt fastighetssystem som heter Landlord, vilket innebär systemförvaltning och utveckling. Eventuellt kan tjänsten på sikt komma att innebära projektansvar för mindre underhållsprojekt.

Din placering blir i Halmstad alternativt Varberg men jobbet innebär resor och uppdrag över hela Halland.

Kvalifikationer

Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom området är en merit, likaså kunskap eller erfarenhet inom teknisk drift. Meriterande är även vana av IT-fastighetssystem. Slutligen har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

Du är van vid att arbeta självständigt men har ändå en stark grupptillhörighet och förstår att vi är varandras arbetsmiljö. Du är engagerad och inger förtroende i ditt uppdrag. Du har i grunden ett affärsmässigt sinne, vilket för oss betyder att du är kund- och servicefokuserad, förstår att vi bidrar till kundens verksamhet och ytterst ser till hallänningens bästa ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 juli. Referensnummer RGS 60/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lina Brandelius , Tf Avdelningschef

Telefon: 035-179691

För information om facklig representant kontakta HR Partner Maria Rundberg

Telefon: 035-13 48 54