Ledigt jobb

Undersköterskor semestervikariat till Medicinsk diagnostik Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Område Medicinsk diagnostik består av Röntgen Halland, Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien Halland, Klinisk patologi och cytologi Halland samt Läkemedelsenheten. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. Ange gärna i ansökan vilken verksamhet inom Medicinsk diagnostik som du önskar att söka till.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Många av våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör arbetet både spännande och utmanande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss under sommaren 2017. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 85/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Charlott Prediger, Avdelningschef Röntgen

Telefon: 035-13 13 76

Carina Johansson, Avdelningschef Transfusionsmedicin

Telefon: 035-13 18 19

Elisabeth Astell, Avdelningschef Klinisk kemi

Telefon: 035-13 18 06

Britt-Marie Roth, Kommunal

Telefon: 035-13 18 98

Eva Magnusson, Kommunal

Telefon: 035-13 13 01