Ledigt jobb

Kanslist sökes till Medicinmottagningarna, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 3 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kanslist som ska arbeta i vår reception för medicinmottagningarna i Klockhuset. Arbetet omfattar receptionsarbete i form av registrering av patienter i kassan. Det ingår också viss tidbokning av patienter samt administrativa göromål i vårt patientadministrativa system, VAS.

Arbetet kräver en hög servicekänsla, flexibilitet och noggrannhet. Du kommer att arbeta tillsammans med kanslister/medicinsk sekreterare inom medicinkliniken och Kem lab. Det är därför viktigt att teamarbetet fungerar. Receptionen kännetecknas av ett gott kamratskap och är ansiktet utåt till våra mottagningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbets- och initiativförmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete och administrativa arbetsuppgifter. God datorvana förutsätts. Goda kunskaper i svenska språket krävs. Även goda kunskaper i engelska språket är meriterande då vi har många patienter med utländsk härkomst.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 50% med möjlighet till utökning vid toppar.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 1 maj 2017 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 mars. Referensnummer HS 50/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Klintefors, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 42

Katarina Nilsson, Vision

Telefon: 035-13 42 09