Ledigt jobb

Barnavårdscentralen på Vårdcentralen Kungsbacka söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 15 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Kungsbacka är placerad på Hallands sjukhus Kungsbacka. Vi har ett nära samarbete med våra specialistmottagningar på sjukhuset. Cirka 14 000 invånare är listade på vår vårdcentral. Vi har både planerad och akut verksamhet. På vårdcentralen finns läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, vaccinationsmottagning, BVC, rehab-coach och mottagningar för astma/KOL, diabetes, rökavvänjning och riskbruk. Vi samarbetar med psykolog, KBT-terapeut, sjukgymnastik, arbetsterapi och dietist.
Under 2018 kommer vi att medverka i utvecklingen och införandet av ett digitalt journalsystem för BVC.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta utifrån barnhälsovårdens basprogram för att främja barnens hälsa och utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bedömning av barns utveckling, stöd i föräldrarollen, hembesök hos våra nyfödda, föräldragrupper, läkarmottagning telefonrådgivning på BVC samt Tele-Q på läkarmottagningen. Du kommer att ha en viktig roll som rådgivare till de familjer som du möter.
Viss helgtjänstgöring på helgmottagningen kan ingå.

Du kommer till en trivsam och välfungerande arbetsplats med bra läkarbemanning. Vi söker nu dig som vill bli en del i vårt engagerade team i Kungsbacka!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning på hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete på BVC är meriterande och vi ser att du har datorvana och gärna erfarenhet av att arbeta i vårt journalsystem VAS.

Du som vill arbeta i vårt härliga team är en flexibel, engagerad och initiativrik person, du planerar självständigt och strukturerat ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat from 2018-09-01 t.o.m. 2019-09-30, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 juli. Referensnummer NSVH 131/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina Samskog , Verksamhetschef

Telefon: 070-59 55 733

Maria Björk , Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 10