Ledigt jobb

Intensivvårdssjuksköterska till Op.- och intensivvårdskliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterska. Vår avdelning är en allmän intensivvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Vi bemannar Postop som har 10 vårdplatser.

Från och med mars kommer en ny arbetstidsmodell för intensivvårdssjuksköterskor att träda i kraft. Den innebär att ju fler nätter man arbetar under en 10-veckors schemaperiod, desto kortare blir veckoarbetstiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning i intensivvård. Ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är grundläggande krav. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra vården och som medarbetare är du en viktig del i avdelningens utvecklingsarbete. Vill du arbeta i ett stimulerande, kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare så är detta jobbet för dig!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer HS 57/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Olofsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 22 48

Maria Oljelund, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 14 72

Katarzyna Anthin, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 04 40

Elisabeth Broberg, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 04 40