Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Akutmottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär förutom sedvanliga arbetsuppgifter även arbete i team med vårdpersonal, receptionsarbete och mycket patientkontakt. I arbetet är det viktigt med ett gott bemötande både gentemot patienter och medarbetare. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Du lägger ditt önskeschema, d.v.s. passen ska bemannas så att verksamheten blir optimal, men möjlighet till val av lediga dagar finns.

Att arbeta på akutmottagningen ger dig variation i arbetslivet då den ena dagen inte är den andra lik. I arbetet träffar du många patienter med olika diagnoser då du arbetar för hela sjukhuset. Detta ger dig kännedom om klinikernas medicinska terminologi samt breddar din kunskap om Hallands sjukhus Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation, goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserat journalsystem, gärna VAS. Önskvärt med några års erfarenhet som medicinsk sekreterare, men störst vikt läggs vid personlig lämplighet, som t.ex. social kompetens. Med detta menas att du har lätt för att möta människor i olika situationer då detta underlättar den fortsatta processen på akutmottagningen. Vi värdesätter god samarbets- och initiativförmåga och ser gärna att du är flexibel i ditt arbete.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 71/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Klintefors, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 42

Maud Lovén, Stf. Avdelningschef

Telefon: 035-13 42 14

Katarina Nilsson, Vision

Telefon: 035-13 42 09