Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Ortopedimottagningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 11 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Ortopedimottagningen erbjuder kvalificerad vård och rehabilitering i leder och skelett. Som medarbetare på mottagningen blir du en del av vårt team bestående av olika professioner och vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete i grupp med hög kompetens och god laganda.

Arbetsbeskrivning

Ortopedimottagningen är en enhet där vi tar emot alla ortopediska sjukdomstillstånd. I de fall där beslut om operation tas sker inskrivning vid samma tillfälle. Sjuksköterskan ansvarar då för att informera om ingrepp, omvårdnad och eftervård. Som sjuksköterska hos oss kommer du också att arbeta med telefonrådgivning och delta i den dagliga läkarmottagningen.

Vi som arbetar på Ortopedimottagningen är ett väl fungerande team som roterar mellan olika positioner. Vi ser fram emot att få en ny kollega!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi och/eller akutsjukvård. För att trivas hos oss och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Då vi arbetar i team är det även viktigt att du har god förmåga till samarbete. Vårt team präglas av prestigelöshet, så därför ser vi även denna egenskap hos dig som söker. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är lyhörd, öppen och positiv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 juni. Referensnummer HS 130/17.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annika Tyledal, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 43

Mikael Apelquist, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 81