Ledigt jobb

Allmänspecialist sökes till den trivsamma Vårdcentralen Bäckagård, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Bäckagårds vårdcentral söker nu en ny Allmänspecialist . Som Allmänläkare hos oss erbjuds du ett varierande uppdrag med stor möjlighet att utvecklas i din roll. I ditt dagliga arbete har du även ett stort stöd och nära samarbete med andra kompetenta professioner. Låter detta som något för dig? Passa då på att söka redan idag!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Bäckagård ingår i Vårdcentralen Halland, är väletablerad i fräscha lokaler med ett väl fungerande arbetslag. Vi har för närvarande ca 4250 listade invånare, vilka vi vill vara en hälsoaktör i framkant inför. Geografiskt ligger vårdcentralen några km från Halmstads centrum på väg ut mot Tylösand och därmed närhet till både hav och skog. På vårdcentralen finns alla kompetenser under ett tak, b.la har vi en väl fungerande rehabgrupp med sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och psykolog. DSK- verksamhet och BVC med barnhälsovårdspsykolog finns också i lokalerna. På läkarmottagningen arbetar erfarna distriktsköterskor med telefonrådgivning samt har vi även diabetes-och astma/KOL -mottagning med rökslutarstöd.

Vårdcentralen erbjuder en trivsam och välfungerande mottagning. Eftersom vi är en av de mindre vårdcentralerna i området är vi beroende av varandra och våra ledord är samarbete, team, flexibilitet och laganda.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Det är viktigt för oss att vården har patienten i fokus och sker på rätt vårdnivå med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmän medicin. Vidare har du körkort samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Att ha arbetat i VAS är meriterande.

Vårdcentralen är i ständig utveckling för att vi ska förbättra för våra patienter samt attrahera fler att vilja lista sig hos oss. Därför sätter vi stort värde på att du är social, har ett gott bemötande samt har en vilja att vara med i utvecklingsarbete. Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75-100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 180601. Dag , med viss jourtjänstgöring kväll-och helg samt beredskap i hemmet
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 64/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Bjers, Vårdcentralschef Bäckagård

Telefon: 072-244 84 78

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56000 (vxl)