Ledigt jobb

ST-läkare allmänmedicin till Närsjukvården, verksamhetsområde Varberg

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vill du bli framtidens specialistläkare i Närsjukvården? Är du intresserad av forskning, utveckling och ledarskap? Vi söker nu ST-läkare till verksamhetsområde Varberg med placering på Vårdcentralen Västra Vall.

Arbetsbeskrivning

I Verksamhetsområde Varberg ingår Vårdcentralerna Håsten, Veddige, Västra Vall och Tvååker, med filialer i Bua, Kungsäter, Breared och Rolfstorp. Samtliga vårdcentraler har förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC, mottagning för psykisk hälsa samt arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast.

Vårdcentralen Västra Vall, som är belägen mitt i centrala Varberg, är den största vårdcentralen i Närsjukvården och har 14 500 listade patienter. Den är välbemannad och välfungerande, med hälsan i centrum, utbildningsplatser för flera ST- samt AT-läkare. Vårdcentralen har även en välfungerande filial i bostadsområdet Breared. I vårdcentralens lokaler bedrivs också Kvälls- och Helgmottagningen. Våra ledord är humor och glädje, ansvar, samarbete, engagemang och kommunikation!

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

För att bredda din kompetens kommer du även under din utbildning att tjänstgöra på bland annat den allmänna palliativa avdelningen, vid både större och mindre vårdcentraler i Närsjukvården Halland samt delta vid läkarmedverkan i hemmet.

Tjänsten är heltid men annan sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer NSVH 66/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 0733-03 78 45

Niclas Holmberg, ST-studierektor

Telefon: 070-557 88 28

E-post: niclas.holmberg@neptunuskliniken.nu

Ann-Helén von Braun , Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)