Ledigt jobb

Distriktstandläkare till Specialisttandvården, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kliniken i Varberg är en del av Specialisttandvården i Halland. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. Här på specialisttandvården bedriver vi specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare. Vi har även utbildning för tandhygienister och tandsköterskor samt medicinska sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Arbete som tandläkare på specialisttandvården med huvudsaklig placering i Varberg men även i Halmstad. Ämnesområdet Orofacial Medicin definieras som prevention, diagnostik och behandling av komplexa orala tillstånd relaterade till systemsjukdomar och/eller funktionshinder. Inom Sjukhustandvården genomförs bl.a. behandlingar såsom;
- Infektionssaneringar inför behandling av hematologiska sjukdomar, organtransplantationer, hjärtkirurgi och tumörer inför strålning
- Infektionsutredningar
- Utredning och behandling av munslemhinneförändringar
- Behandling av sömnapnépatienter i samarbete med Öron-Näs-Hals-kliniken
- Omhändertagande av tandvårdsrädda och omsorgspatienter i samarbete med psykolog
- Behandling av patienter under generell anestesi m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med bred och lång erfarenhet inom allmäntandvården. Utbildningar med inriktning mot Oral Medicin är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper inom journalsystemet VAS tandvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetesförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-09-01
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 78/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Peter Abrahamsson, Verksamhetschef Övertandläkare Käkkirurgi

Telefon: 035-17 45 13

Christer Laurizohn, Övertandläkare, Saco

Telefon: 0340-48 12 88