Ledigt jobb

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentralen Tvååker

Sista ansökningsdag: 22 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Endast en kvart från Varberg ligger vårdcentralen Tvååker som är en mycket trivsam vårdcentral. Vi är 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om ca 6 500 listade patienter. Vi har verksamhet både i Tvååker och i Rolfstorp. Vi har också ett nära samarbete med apotek och kommunal vård då vi finns i samma lokaler. Vårdcentralen är välfungerande med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, lab., sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, BVC och specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete samt ett antal förmåner som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens öppna mottagning. Även administrativa uppgifter ingår.

Arbetstid: Dagtid samt viss helg- och kvällstjänstgöring på kvälls- och helgmottagningen i Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vård inom närsjukvården är meriterande. Körkort B erfordras för tjänsten.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Du är också flexibel och har en positiv inställning till utvecklingsarbete.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat 180601- 190331
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 180601
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 april. Referensnummer NSVH 84/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annicka Brink, Vårdcentralschef

Telefon: 0768-49 14 99

Fackliga företrädare kan också nås via Regionens växel

Telefon: 035-13 10 00