Ledigt jobb

Undersköterska till Ögonmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 27 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På sjukhuset i Kungsbacka finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, KHV, gynekologi, samt barn.
Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning.

På Ögonmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag ett aktivt utvecklingsarbete. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, undersköterska samt läkarsekreterare.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på ögonmottagningen kommer du att arbeta med att utföra förberedande undersökningar på patienter som ska till läkare och sjuksköterskor. Du kommer också att vara delaktig i arbetet med patienterna som ska få injektionsbehandling. I arbetet ingår även administrativa sysslor såsom remisshantering, sköta bokningar och skicka kallelsebrev.

Tjänsten är på 75-90%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt arbetslivserfarenhet inom medicinsk specialistvård. Erfarenhet från mottagningsarbete och ögonsjukvård samt goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal är meriterande.

Det är viktigt att du är engagerad, och har servicekänsla eftersom du till stor del kommer att arbeta självständigt med att informera, instruera och ha kontakt med många människor.
Vidare ställer arbetet krav på mycket god samarbetsförmåga, och att du skall vara självständig, flexibel och initiativrik. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75-90%.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat till och med 19-09-01, med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 maj. Referensnummer HS 142/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Linder, Avdelningschef

Telefon: växel 0300-56 50 00

Mona Sandblom, Kommunal

Telefon: 0300-56 51 56