Ledigt jobb

Kombitjänst städ/kök till Munkagårdsgymnasiet

Sista ansökningsdag: 5 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom Kultur och Skola finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt naturbruksgymnasiet Munkagård. Munkagård är ett yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringarna skog, trädgård, lantbruk och djurvård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär bland annat att hålla rent och snyggt i skolans lokaler såsom klassrum, omklädningsrum och toaletter. Som allergiker eller astmatiker är det bra att veta att man i denna roll rör sig i miljöer med starka dofter, hundhår och andra djurslag. Som köksbiträde får man hjälpa till med kökets alla uppgifter som till exempel att diska, torka bord, stå i kassan, packa fikakorgar, göra sallad och hjälpa till med viss matlagning och andra i köket förekommande arbetsuppgifter. På loven är det enbart städ.

Arbetstiden är måndag - torsdag kl. 06:00-14:00 samt fredag kl. 06:00-12:00.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intygad erfarenhet som köksbiträde eller kock och gärna någon form av utbildning inom lokalvård.

Som person är du självständig, noggrann och har lätt för att arbeta i team. I det dagliga arbetet träffar man många gäster och kollegor, vilket ställer krav på god serviceanda och social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 90%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2018-08-06
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 juni. Referensnummer KS 9/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Dammvik, Kost- och städchef

Telefon: 0340-48 09 39

Mats Persson, Kommunal

Telefon: 0346-575 08