Ledigt jobb

Specialist i allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Onsala, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 12 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna, Folktandvården samt Hälsa och rehabilitering. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär sedvanliga distriktsläkaruppgifter som delvis kan väljas efter intresseområde. Vi arbetar med områdesansvar och avgränsat uppdrag. Vi har både ST- och AT-läkare. Möjligheter till fortbildning på enheten är goda.

Arbetstid: Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet ca 1 ggr/månad.

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om ca
12 300 patienter. Vi är för närvarande fullbemannade med specialistutbildade distriktsläkare och söker nu en ny kollega då en av våra distriktsläkarkollegor valt att gå i pension. Vi arbetar med patienten i centrum och tycker att kvalitet är viktigt och värnar också om en god arbetsmiljö då vi anser att dessa två går hand i hand. I mätningar kan vi påvisa goda resultat inom både kvalitet och arbetsmiljö. Vi har läkarmottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för astma, diabetes och rökavvänjning, psykolog, kurator, rehabsamordnare, sjukgymnastik, arbetsterapi samt tillgång till stress och sömnmottagning och neurorehab. Inom samma byggnad finns även apotek och tandvård. Vi har ansvar för särskilda boenden.

Vårdcentralen ligger en liten bit utanför centralorten Kungsbacka och det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin.
Om du har personliga egenskaper som god initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och humor tror vi att du skulle trivas hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Körkort B krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 mars. Referensnummer NSVH 35/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Stina Martinsson, Vårdcentralschef

Telefon: 0300-569222, 0738-501 843

Sara Lindholm, Hallands läkarförening

Telefon: 0300-56 92 08