Ledigt jobb

Överläkare/Specialist inom kolorektalkirurgi till Kirurgikliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kirurgikliniken vid Hallands sjukhus är en organisatorisk enhet med två utbudspunkter, Varberg och Halmstad. Kliniken bedriver såväl akut som elektiv sluten- och öppenvård. Vid båda sjukhusen finns ett endoskopiskt centra, där såväl diagnostisk, terapeutisk samt screeningverksamhet utförs. Vidare ingår en onkologisk behandlingsavdelning och ett palliativt konsultteam. Handläggning av malign övre gastrointestinal kirurgi inklusive obesitaskirurgi är koncentrerad till Varberg och kärlkirurgi till Halmstad. Colorektal- samt bröstkirurgi finns på båda sjukhusen. Anställningen är på Kirurgikliniken, Hallands sjukhus med placering i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en överläkare/specialist inom kolorektal kirurgi. Vid klinikens kolorektala enhet utförs övervägande robotassisterad laparoskopisk kirurgi och kompetens finns för att hantera nästan all både malign och benign kirurgi. Tjänsten kan kombineras med forskning och undervisning i form av en adjungerad lärartjänst/lektorat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänkirurgi med en dokumenterad erfarenhet inom kolorektal kirurgi. Forskningserfarenhet och undervisningsintresse är meriterande. Vana vid laparoskopisk kolorektalkirurgi är meriterande.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer NSVH 134/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Irene Hansson, Verksamhetschef

Telefon: 0738-10 12 00

E-post: irene.hansson@regionhalland.se

Jerzy Draus , Överläkare

Telefon: 035-13 12 10

E-post: Jerzy.Draus@regionhalland.se

Jonas Karlberg, Överläkare

Telefon: 035-13 19 99

E-post: Jonas.Karlberg@regionhalland.se

Christian Kamis, SYLF

Telefon: 035-14 77 64

E-post: christian.kamis@regionhalland.se

Per Meijer, Läkarförbundet

Telefon: 035-17 45 66

E-post: Per.Meijer@regionhalland.se